Karrierebroen: Lancering af erhvervsmentorindsats for personer med flugterfaring

Karrierebroen: Lancering af erhvervsmentorindsats for personer med flugterfaring

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har modtaget en bevilling fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), hvilket gør det muligt at lancere vores projektet Karrierebroen. Projektet har til formål at støtte enkeltpersoner i deres vej mod beskæftigelse og uddannelse.

Om Karrierebroen

Karrierebroen er en erhvervsmentorordning, der søger at bygge bro til arbejdsmarkedet for personer med flugterfaring. Dette sker i samarbejde med virksomheder og frivillige erhvervsmentorer gennem skræddersyede mentorforløb, som fokuserer på fælles faglig baggrund og interesser.

Muligheder for deltagelse

Mentorer: Som tidligere eller aspirerende mentor kan du blive en del af vores frivillige erhvervsmentorkorps og dele din viden og erfaring med personer, der møder barrier på vej mod relevant beskæftigelse. Du får også mulighed for at deltage i et mentorkursus, faglige webinarer og et stærkt netværk. 

Mentees: Som mentee kan du få støtte fra en mentor med samme faglige baggrund og interesser som dig. En mentor kan hjælpe dig med at finde job, praktik eller uddannelse.

Samarbejde om erhvervsmentorordningen:

Henvisning:

Din arbejdsplads, der har god kontakt til borgere, som er kommet til Danmark som flygtninge eller familliesammenført til flygtninge, kan nu gratis henvise borgere til erhvervsmentorordningen. 

ESG-tiltag:

Din arbejdsplads kan som en del af jeres ESG-strategi indgå et samarbejde med Foreningen Lige Adgang, hvor udvalgte medarbejdere kan fungere som frivillige erhvervsmentorer i arbejdstiden, uden yderligere omkostninger udover lønkroner til de frivillige medarbejdere.

Har du lyst til at være en del af karrierebroen?

Hvis du eller din arbejdsplads er interesseret i at høre mere om mulighederne for at samarbejde med os, så kontakt projektleder Emma Klöcker-Gatzwillerekg@ligeadgang.dk 📩

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more