Drømmer du om en praktikplads i krydsfeltet mellem politik og praksis?

Vil du arbejde med at styrke integration og beskæftigelse for flygtninge og fordrevne? Vil du også bidrage til at styrke danskuddannelse for voksne udlændinge? Så kom i praktik hos Kontoret for Dansk og Beskæftigelse i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), fra september 2024.

Andre jobannoncer

Har du interesse for at arbejde med anag vil du arbejde med forlyser på udlændinge- og integrationsområdet oskellige kvantitative og kvalitative datakilder? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Har du interesse for at arbejde med analyser på udlændinge- og integrationsområdet og vil du arbejde med forskellige kvantitative og kvalitative datakilder? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Har du lyst til at prøve kræfter med et område, der har stor politisk bevågenhed? Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en studentermedhjælper til vores Borgercenter i Aarhus.

Vægter du ledelsesunderstøtning og -betjening højt? Er du god til at skabe relationer og opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer med forskellige interessenter? Vil du være vores garant for rettidig koordination og kvalitetsbevidst betjening af vores direktion og af departementet? Så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede kontorchefstilling i Ledelsessekretariatet.

Så har du nu mulighed for at arbejde med faglig udvikling og udvikling af driften i en dynamisk styrelse, hvor ledelsesudvikling og inddragelse af medarbejderne er i fokus. Vi søger en ny souschef til kontoret EU, fordi kontorets nuværende souschef tager et nyt skridt ad ledelsesvejen i organisationen.

Så har du nu mulighed for at arbejde med faglig udvikling og udvikling af driften i en dynamisk styrelse, hvor ledelsesudvikling og inddragelse af medarbejderne er i fokus. Vi søger en ny souschef til kontoret EU, fordi kontorets nuværende souschef tager et nyt skridt ad ledelsesvejen i organisationen.

Så er du måske vores nye kollega i Personlig Betjening i Udlændingestyrelsens Borgerservice i Odense.

Vil du stå i spidsen for en ny enhed i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), der skal bidrage til, at danske virksomheder hurtigt og effektivt kan skaffe udenlandsk arbejdskraft? Og har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem målrettet drift, jura og personaleledelse?   

Indfødsretskontoret i departementet søger et antal kontorfunktionærer.

Vil Du/I - som medlem - annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang Sekretær Vesna Nikolic Phone: 5051 5312 Email: vn@ligeadgang.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more