Er du studerende og interesseret i politik og organisationsudvikling? Så har vi studiejobbet til dig!

I Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger vi lige nu en student til vores Ledelsessekretariat. Du vil få indblik i alt, hvad der foregår i en styrelse, herunder det politiske arbejde og samarbejdet med departementet. Du vil også få et stærkt udgangspunkt for en fremtidig karriere i en styrelse eller et departement.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, der har til opgave at understøtte direktionens arbejde samtidig med, at vi står i spidsen for og har den koordinerende rolle i en lang række generelle opgaver og projekter på tværs af SIRIs organisation. Vi arbejder bl.a. med pressehenvendelser, kvalificering og håndtering af bestillinger bl.a. fra departementet, ledelses- og organisationsudvikling, kommunikation, facility
management og meget mere.

Som studentermedhjælper bliver du involveret i alle vores opgaver, og du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Stillingen er knyttet til vores politik-, organisation- og koordineringsteam (team POK),  hvor du kommer til at: tage imod og koordinere bestillinger og frister til SIRIs direktion og ministeriet hjælpe med at løse opgaver relateret til organisationsudvikling og kompetenceudvikling, fx onboarding af nye medarbejdere bistå med kontorets praktiske opgaver, fx mødeforberedelse og afvikling af eksterne besøg og interne arrangementer.

Hvem er du?

Du er studerende på en
relevant videregående uddannelse, fx et samfundsfagligt studie. Vi forventer ikke, at du har erfaring med opgaverne, men du skal have lyst til at lære en masse nyt, og du skal trives med koordinering af både små og store opgaver. Du skal som minimum have ét år tilbage af dit studie.

Derudover er du:

  • god til at samarbejde
  • udadvendt og har en fleksibel indstilling til dine arbejdsopgaver
  • kvalitetsbevidst
  • grundig og god til retskrivning og skriftlig kommunikation
  • struktureret
  • selvstændig og proaktiv ift. din opgaveløsning

Nysgerrig?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Charlotte Seidelin Haustorp på tlf. 72 14 20 71 / e-mail csh@siri.dk
Hvis du vil vide eller sende din ansøgning afsted, så klik på nedestående link. Deadline for ansøgning er 16/06-2024.

Andre jobannoncer

Vil Du/I – som medlem – annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang på:
Telefon: 5051 5312
Email: job@ligeadgang.dk

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more