Kontorchef søges til Center for Økonomi og Analyse

Vil du lede en af de største økonomier i centraladministrationen? Vil du stå i spidsen for ministeriets prioriterings- og rammeoplæg samt udarbejde ministeriets samlede bevillingslove? Og kan du lede udviklingen af de bevillingsmæssige rammer og bidrage til en stærk og sikker økonomistyring for uddannelses- og forskningspolitikken? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kontorchef for Økonomi.

Andre jobannoncer

Vil du lede en af de største økonomier i centraladministrationen? Vil du stå i spidsen for ministeriets prioriterings- og rammeoplæg samt udarbejde ministeriets samlede bevillingslove? Og kan du lede udviklingen af de bevillingsmæssige rammer og bidrage til en stærk og sikker økonomistyring for uddannelses- og forskningspolitikken? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kontorchef for Økonomi.

Brænder du for at forme fremtidens uddannelseslandskab på universitetsområdet? Vil du være med til at sætte det lange lys på udviklingen på universiteterne og de kunstneriske uddannelsesinstitutioner? Og er du nytænkende, analytisk og fagligt stærk? Så er du måske vores nye kollega i Kontoret for Universiteter og Kunstneriske Institutioner.

Indfødsretskontoret i departementet søger et antal kontorfunktionærer.

Vil Du/I - som medlem - annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang Sekretær Vesna Nikolic Phone: 5051 5312 Email: vn@ligeadgang.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more