Studentermedhjælper søges til Kontor for Jura og Institutionspersonale i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Er du studerende, og kunne du tænke dig at arbejde med administrative opgaver og lettere sagsbehandling? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi leder efter hos Uddannelses- og Forskningsstyrelsen i Kontor for Jura og Institutionspersonale.

Andre jobannoncer

Er du skarp på det statslige regnskabsområde, har du erfaring med tilskudsregnskaber, kan du lide at (videre)udvikle gode driftsløsninger til det bedre, er du god til at samarbejde, og har du generelt mod på nye og spændende opgaver? – Så kan det være dig, der er vores nye regnskabsmedarbejder i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens økonomikontor.

Vil du/I - som medlem - annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang sekretær Vesna Nikolic på 50515312 eller vn@ligeadgang.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more