Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger områdeleder til rådgivningsfunktionen for Horizon Europe

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i forsknings- og innovationssektoren gennem arbejdet med EU’s rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe? Har du lyst til at være personaleleder for en gruppe dygtige medarbejder, og vil du være med til at sætte retning for vores rådgivning af danske interessenter? Så har vi måske stillingen til dig.

Andre jobannoncer

Udlændingestyrelsen søger en dygtig kontorfunktionær til 3. Asylkontor, som skal være en del af et spændende og fagligt team, der håndterer asylsager.

Har du flair for at yde en god service? Og kunne du tænke dig at varetage borgerbetjening på et spændende område, hvor du møder brugerne ansigt til ansigt? Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger et antal kontorfunktionærer til vores borgerservicecenter i Valby.

Vil Du/I - som medlem - annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang Sekretær Vesna Nikolic Phone: 5051 5312 Email: vn@foreningen-nydansker.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more