Studenter søges til Flygtningenævnets sekretariat

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt juridisk miljø inden for et område, der samtidig er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed, og hvor der er fokus på international menneskeret og den aktuelle situation i alverdens lande? Flygtningenævnets sekretariat søger et antal juridiske studentermedhjælpere, der brænder for at arbejde med juridisk sagsbehandling i både dansk og international kontekst. Der er tale om en fast stilling.

Andre jobannoncer

Udlændingestyrelsen søger en dygtig kontorfunktionær til 3. Asylkontor, som skal være en del af et spændende og fagligt team, der håndterer asylsager.

Har du flair for at yde en god service? Og kunne du tænke dig at varetage borgerbetjening på et spændende område, hvor du møder brugerne ansigt til ansigt? Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger et antal kontorfunktionærer til vores borgerservicecenter i Valby.

Vil Du/I - som medlem - annoncere?

Kontakt Foreningen Lige Adgang Sekretær Vesna Nikolic Phone: 5051 5312 Email: vn@foreningen-nydansker.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more