Det Obelske Familiefond har bevilliget midler til vores projekt: Stærke Frivillige – Stærk Modtagelse

Det er med stor glæde, vi kan fortælle, at Det Obelske Familiefond har bevilliget midler til vores projekt Stærke Frivillige – Stærk Modtagelse.

 

I øjeblikket ankommer ukrainere på flugt fra krig hver dag til danske byer og lokalsamfund med en hastighed, som ingen var forberedt på. Myndigheder, organisationer og arbejdspladser knokler for at tage godt imod dem, men vi asfalterer alle sammen, mens vi kører, og det er her og nu, der er brug for en indsats.

Heldigvis har tusindvis af helt almindelige danskere kastet sig ind i opgaven med at byde ukrainere på flugt velkomne. Grupper af frivillige dukker op alle steder, de inviterer personer inden for i egne hjem, samler de nødvendige ting ind, arrangerer legegrupper og mødesteder og meget mere. Stærke frivillige har behov for kræfter til at klæde dem på samt give dem kompetencer til at passe på sig selv i en verden, hvor man giver alt det man kan, men med fare for at brænde ud, hvis ikke man får hjælp til at forvalte sit frivillige arbejde. Hos Foreningen Lige Adgang ønsker vi med dette projekt at støtte disse nye grupper af frivillige med kurser, der har til mål at imødekomme de behov, der er opstået hos frivillige og frivilligkoordinatorer.

Har du også læst

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies   Learn more